Baterijski tresač maslina Lisam Olivatt 2

MPC: 746,57 € (5.625,00 kn) – (gotovina, virman)

MPC: 804,64 € (6.062,52 kn) – (kartice)

Tehničke značajke:
Motor: 12V – 500W  bez četkica
Kretanje: lepezasti oblik češlja
Otkucaja u minuti: 1300
Teleskopski štap – karbonski – : 2,45 – 3,50 m
Kabel: 15 m
Potrošnja: 12V / 8 Ah
Težina: 2,9kg

Produktivan kao pneumatski
tresač za masline Oliwatt 2 je električni češalj dizajniran da olakša berbu maslina na najtežim i strmim terenima. Alat male potrošnje i velike snage.Oliwatt 2 je prvi električni tresač jednako učinkovit i produktivan kao pneumatski češalj, jer oslobađa operatera od glomaznih zračnih kompresora.Ovaj električni tresač maslina koristi najnoviju generaciju motora od 12 volti, čime se poboljšava njegova učinkovitost uz nisku potrošnju.Olakšava berbu maslina na najnepristupačnijim terenima
Kompaktna, fleksibilna i laka za rukovanje, tresač Oliwatt 2 dizajniran je za one koji imaju veliki broj biljaka ili za one koji moraju brati masline na neravnom terenu. Operater se zapravo može kretati potpuno autonomno, bez ikakvog kompresora.
Prava inovacija koju donosi ovaj češalj je u lepezastom obliku grabljica koje, ponavljajući pokret ruke, guraju masline prema podlozi, gdje pronalaze usko grlo koje ih tjera na odvajanje. Čak i najmanji i najotporniji plodovi mogu se ubrati zahvaljujući ovoj električnoj tresači.

Kategorije:

Imate pitanja vezano za ovaj proizvod?