Baterijski tresač maslina Lisam Swing

MPC: 812,00€ (6.118,00 kn) – (gotovina, virman)

MPC: 856,14€ (6.449,53 kn) – (kartice)

Tehničke značajke:
Motor: 12V  bez četkica
Kretanje: dvostruko rotacijsko kretanje
Prst berača: karbon
Otkucaja u minuti: 1300
Teleskopski štap – Karbonski – 2,20 – 3,00 m
Kabel: 15 m
Potrošnja: 12V / 8 Ah
Težina: 3,0 kg

Novi model 2023

Jednostavna promjena prstiju

Nosač prstiju od tehnopolimera

Smanjena težina na glavi

Prsti spojeni u seriju radi boljeg apsorbiranja udaraca

 

Tresač proučen do najsitnijih detalja.Lagan i jednostavan za rukovanje, zahvaljujući uravnoteženoj težini na oba kraja; stabilan i tih, zahvaljujući eliptičnom kretanju tresača između grana maslina. Jednom riječju: inovativno.
Swing je potpuno nova Lisamova kreacija: visokoprofesionalni električni tresač za berbu maslina koji olakšava i ubrzava berbu maslina. Tresač je opremljen prstima  od karbonskih vlakana, vrlo otpornim i lako zamjenjivim u slučaju loma. Osobitost tresača je njihovo kretanje: uvlačeći se između grana maslina, dva reda grabulja izvode eliptičnu rotaciju, odnosno naizmjenično se kreću naprijed-natrag. Ovaj pokret smanjuje vibracije i buku koju emitira instrument, čineći ga još sigurnijim za operatera, čak i kada se koristi cijeli radni dan.Lagan zahvaljujući uravnoteženoj težini
Swing tresač je dizajniran da bude praktičan i praktičan za poljoprivrednike, zbog čega je tako udoban za korištenje: njegova težina je uravnotežena i dobro raspoređena između vrha i ručke. Alat je lagan, fleksibilan i vrlo učinkovit tijekom berbe maslina. Swing doseže snagu od 1300 otkucaja u minuti i opremljen je motorom bez četkica i upravljačkom karticom motora s automatskim zaustavljanjem i pokretom i može se napajati bilo kojom baterijom od 12 V s apsorpcijom od 8 Ah / h. Tresač za masline se isporučuje s vrlo laganom teleskopskom šipkom od karbonskih vlakana, koja može doseći od 2,20 do 3,00 metara, kako bi se olakšala berba maslina čak i na najvišim stablima.

Kategorije:

Imate pitanja vezano za ovaj proizvod?